Umcg Groningen Inloggen

Gids voor Umcg Groningen Inloggen

We hebben een unieke gids voor Umcg Groningen Inloggen verstrekt en ook deze gids zal u gratis helpen.

Voltooi de stappen naar Umcg Groningen Inloggen

  • Ga naar de Umcg Groningen Inloggen pagina door op deze link te klikken.
  • Log in met gebruikersnaam, wachtwoord en gebruikersnaam. Het inlogscherm wordt weergegeven na een succesvolle aanmelding.
  • Als u problemen ondervindt bij het openen van Umcg Groningen Inloggen, kunt u hier de opties voor probleemoplossing testen.

Lijst met Umcg Groningen Inloggen websites hieronder

mijnUMCG – Inlogpagina

https://mijn.umcg.nl/mychart/

Maak een account aan via DigiD. U kunt nu ook een account aanmaken voor mijnUMCG met uw DigiD. Dit kan alleen als uw BSN bij het UMCG bekend en geverifieerd is. Meer informatie hierover vindt u onder Inloggen met DigiD. Op digid.nl staat ?

Aanmelden

https://mail.umcg.nl/owa

Aanmelden met uw organisatieaccount. Gebruikersaccount. Wachtwoord

mijnUMCG – Inlogpagina

https://mijn.umcg.nl/mychart/Authentication/Login?mode=stdfile&option=epiccopyright

Aanmelden met DigiD. Aanmeldbrief gekregen? Aanmelden met aanmeldbrief. Inloggen met DigiD. Inloggen met bestaand account. Bent u al aangemeld voor mijnUMCG? Dan kunt u nog steeds inloggen met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord.

mijnUMCG – Inlogpagina

https://mijn.umcg.nl/mychart/Authentication/Login?mode=stdfile&option=termsandconditions

Het UMCG biedt gebruikers via mijnUMCG en mijnUMCG Opname toegang tot (delen van) het elektronisch patiëntendossier van het UMCG. Een gebruiker kan de patiënt zelf zijn, of iemand anders die gemachtigdentoegang heeft. Er worden in de loop van de tijd nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan mijnUMCG en mijnUMCG Opname.

Inloggen: Inloggegevens vergeten – UMC Groningen – umcg.nl

https://www.umcg.nl/NL/UMCG/Afdelingen/Wenckebach_Instituut/veel-gestelde-vragen/Paginas/Inloggen-Inloggegevens-vergeten.aspx

Inloggen: Inloggegevens vergeten. Vul in het vak achter ‘Uw e-mailadres’ het e-mailadres in dat u opgaf bij het aanmaken van uw account. U ontvangt per omgaande een e-mail met uw gebruikersnaam en een activatielink om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. NB: U ontvangt de gegevens binnen een aantal minuten. Zo niet? Controleer dan uw spam folder.

Home | UMC Groningen – umcg.nl

http://www.umcg.nl/

Het UMC Groningen werkt aan patiëntenzorg, het opleiden van artsen en wetenschappelijk onderzoek. De focus ligt hierbij op gezond en actief ouder worden.

Aanmelden – Home | UMC Groningen – umcg.nl

https://www.umcg.nl/NL/UMCG/Afdelingen/CTM/aanmelden/mondzorg/Paginas/default.aspx

Aanmelden. Iedereen kan zich aanmelden, van jong tot oud. Dus ook kinderen. Als u behandeld wilt worden in het CTM, moet u zich eerst aanmelden met het aanmeldformulier. Als u zich heeft aangemeld, krijgt dan een brief met een afspraak voor een eerste bezoek en formulieren. Die formulieren moet u invullen en meenemen naar uw 1e afspraak.

Wenckebach instituut – UMC Groningen – umcg.nl

https://www.umcg.nl/NL/Onderwijs/aios/aios-nieuw/Paginas/wi.aspx

Het Wenckebach Instituut is het opleidingsinstituut van het UMCG. Het richt zich op de ontwikkeling en opleiding van alle professionals in de zorg. Het Instituut in vogelvlucht: De twee Schools (School of Medicine en School of Nursing&Health), ontwikkelen onderwijs voor respectievelijk medici en verpleegkundigen.

WiFi instellen – Rijksuniversiteit Groningen

https://www.rug.nl/cmb/support/tips/wireless-internet

12-09-2018  · UMCG medewerkers kunnen inloggen op Eduroam met als gebruikersnaam uw UMCG emailadres. (bijvoorbeeld [email protected]) Het wachtwoord is dezelfde die u gebruikt om op uw UMCG werkstation in te loggen. Gasttoegang. Daarnaast kan iedereen in de CMB gebruik maken van de gast-toegang (UMCG Guest).