Inloggen Tropaz Leiden

Gids voor Inloggen Tropaz Leiden

We hebben een unieke gids voor Inloggen Tropaz Leiden verstrekt en ook deze gids zal u gratis helpen.

Voltooi de stappen naar Inloggen Tropaz Leiden

  • Ga naar de Inloggen Tropaz Leiden pagina door op deze link te klikken.
  • Log in met gebruikersnaam, wachtwoord en gebruikersnaam. Het inlogscherm wordt weergegeven na een succesvolle aanmelding.
  • Als u problemen ondervindt bij het openen van Inloggen Tropaz Leiden, kunt u hier de opties voor probleemoplossing testen.

Lijst met Inloggen Tropaz Leiden websites hieronder

Inloggen op Tropaz – Trombosedienst Leiden

https://trombosedienst-leiden.nl/tropaz/webadres-tropaz/

Inloggen op Tropaz. Het aanmelden van Tropaz is alleen voor patienten die onder behandeling zijn bij de Trombosedienst Leiden. Inlogpagina van Tropaz = www.tdleiden-tropaz.nl. Alvorens u gebruik kan maken van Tropaz, dienst u zich eerst aan te melden voor deze dienst. Webadres Tropaz.

Tropaz

http://www.tdleiden-tropaz.nl/

aanmelden/aanmelden … …

Tropaz – Trombosedienst Leiden

https://trombosedienst-leiden.nl/tropaz/

Inloggen op Tropaz. Mocht de inlogpagina blank blijven, wilt u dit dan melden aan ons. Dit kan voorkomen bij gebruik van de browsers Internet Explorer en Edge van Microsoft. Bij andere webbrowsers zoals Chrome, Firefox en Safari zien we dit probleem niet. U kunt hier Chrome downloaden of Firefox. Tropaz informatie Aanmelden voor Tropaz Inloggen …

Inlogproblemen – Trombosedienst Leiden

https://trombosedienst-leiden.nl/tropaz/inlogproblemen/

De meeste inlogproblemen hebben te maken met de browser Internet Explorer of Edge (Windows 10). Bij andere webbrowsers zoals Chrome, Firefox en Safari zien we dit probleem niet. U kunt hier Chrome downloaden of Firefox. 2. Ik kan niet meer inloggen in Tropaz. Antwoord: Na 6 mislukte pogingen kunt u niet meer inloggen.

Trombosedienst Leiden

https://trombosedienst-leiden.nl/

Tropaz. De webportal waarmee u ons kunt bereiken via internet. E-learning module voor het verkrijgen van inzicht in de werking van Tropaz. Als nieuwe gebruiker kunt u zich hier aanmelden voor Tropaz. Tropaz app . Met deze app. kunt u de doseringslijst en INR uitslagen inzien. De app. is alleen beschikbaar voor patiënten van Trombosedienst Leiden.

Tropaz – Certe

https://mijntropaz.certe.nl/

Neem dan Rechtstreeks contact op met het nummer 088-9950015 of stuur een mail naar [email protected] U wordt dan geholpen door de helpdesk van ASolutions Healthcare, de organisatie die Tropaz voor ons heeft ontwikkeld. Deze helpdesk is bereikbaar op iedere werkdag van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 uur tot 16:00 uur.

Tropaz app – Trombosedienst Leiden

https://trombosedienst-leiden.nl/app-voor-smartphone/

Tropaz app. 1. Wat kunt u met de app. Invoeren van de INR alleen door zelfmeters. 2. Voorwaarde voor het gebruik van de app. U maakt gebruik van het programma Tropaz. U bent onder behandeling bij Trombosedienst Leiden. 3.

Tropaz – Elkerliek

https://www.elkerliek.nl/elkerliek/trombosedienst/tropaz.html

Inloggen Tropaz De Trombosedienst Elkerliek Helmond stelt u in de gelegenheid om gebruik te maken van Tropaz. Tropaz is een webapplicatie die u in staat stelt om informatie met uw trombosedienst uit te wisselen via een beveiligde internetverbinding. Via Tropaz kunt u uw doseerschema?s met INR uitslagen insturen en terugzien.

Zelfmeten – Trombosedienst Leiden

https://trombosedienst-leiden.nl/zelfmeten-zelfdoseren/

Deze rubriek is speciaal bedoeld voor patiënten, die zelf hun stollingstijd (INR) meten met behulp van het Coaguchek apparaat. Wilt u starten met zelfmeten, kijk dan bij opleiding. Ga naar informatie over het zelfmeetapparaat (Coaguchek) en bediening en de handleiding van het apparaat. Wilt u de informatie gegeven tijdens de cursus nog eens terugzien kijk dan bij [?]