Bibliotheek Deventer Inloggen

Gids voor Bibliotheek Deventer Inloggen

We hebben een unieke gids voor Bibliotheek Deventer Inloggen verstrekt en ook deze gids zal u gratis helpen.

Voltooi de stappen naar Bibliotheek Deventer Inloggen

  • Ga naar de Bibliotheek Deventer Inloggen pagina door op deze link te klikken.
  • Log in met gebruikersnaam, wachtwoord en gebruikersnaam. Het inlogscherm wordt weergegeven na een succesvolle aanmelding.
  • Als u problemen ondervindt bij het openen van Bibliotheek Deventer Inloggen, kunt u hier de opties voor probleemoplossing testen.

Lijst met Bibliotheek Deventer Inloggen websites hieronder

Mijn Bibliotheek

https://www.bibliotheekdeventer.nl/digitale-bibliotheek/mijn-bibliotheek

Mijn Bibliotheek. Met ‘Mijn Bibliotheek’ kunt u 24 uur per dag thuis uw bibliotheekzaken regelen. – Rechtsboven op de homepage van de website kunt u inloggen in ‘Mijn Bibliotheek’. – Typ het nummer van uw bibliotheekpas of uw gebruikersnaam in. – Vervolgens geeft u uw wachtwoord. (De pincode is vanaf 24-11-2014 niet meer geldig om in te loggen …

Lenen, verlengen en reserveren – de Bibliotheek Deventer

https://www.bibliotheekdeventer.nl/vraag-en-antwoord/lenen-verlengen-en-reserveren

Heeft de Bibliotheek Deventer de titel in de eigen collectie of is de titel te leen in andere bibliotheken in Overijssel, dan komt u in het reserveringsscherm. U logt in met uw pasnummer/gebruikersnaam en wachtwoord (pincode is vanaf 24 november 2014 niet meer geldig) en u klikt op ‘reserveren’.

Bibliotheek Deventer

https://www.bibliotheekdeventer.nl/

03-09-2021  · Bibliotheek Deventer is het dé plek voor: boeken, cursussen, taalondersteuning, cultuur, een kop koffie en veel meer! Laat u verrassen en inspireren.

Contact – de Bibliotheek Deventer

https://www.bibliotheekdeventer.nl/algemeen/contact

De Bibliotheek Deventer ontvangt dagelijks vele bezoekers. Wij investeren in service, collecties en activiteiten om iedereen een aantrekkelijke bibliotheek te bieden. We werken zorgvuldig, maar het kan gebeuren dat iets niet goed is gegaan. Dat horen wij graag! Ook voor andere vragen of opmerkingen kan je natuurlijk bij ons terecht.

Vestigingen en openingstijden – Bibliotheek Deventer

https://www.bibliotheekdeventer.nl/algemeen/vestigingen-en-openingstijden

Daarnaast is de bibliotheek een kenniscentrum waar u terecht kunt voor informatie over uiteenlopende onderwerpen. Regelmatig worden er culturele en educatieve activiteiten georganiseerd voor bewoners van de gemeente Deventer. Biebcafé Koek en Boek. Koek en Boek heeft de volgende openingstijden: maandag t/m vrijdag van 13.00-17.00 uur.

Hulp bij inloggen – online Bibliotheek

https://www.onlinebibliotheek.nl/klantenservice/inloggen.html

Heb je hulp nodig bij het inloggen? We helpen je graag verder. Hoe kunnen we je helpen? Wachtwoord vergeten; Hoe registreer ik me voor de online Bibliotheek?

Mijn bibliotheek Stadkamer

https://stadkamer.nl/lezen-en-lenen/mijn-bibliotheek

De ?Mijn Bibliotheek-pagina? is gekoppeld aan je abonnement bij Stadkamer. Log in en regel via Mijn bibliotheek direct je zaken zelf. Bijvoorbeeld: bekijk boeken op je verlanglijst en vraag deze meteen aan. Zie welke materialen je in huis hebt en verleng de leentermijn.

Saxion Bibliotheek

https://saxionbibliotheek.nl/

Overzicht van onze databanken. Libguides: informatie op onderwerp. Boeken aanvragen & verlengen