Ambrasoft Mijn Klas Nl Inloggen

mijn klas thuis inloggen Voltooi de stappen

  • Ga naar de Ambrasoft Mijn Klas Nl Inloggen pagina door op deze link te klikken.
  • Log in met gebruikersnaam, wachtwoord en gebruikersnaam. Het inlogscherm wordt weergegeven na een succesvolle aanmelding.
  • Als u problemen ondervindt bij het openen van ambrasoft thuis inloggen, kunt u hier de opties voor probleemoplossing testen.

Lijst met ambrasoft thuis oefenen websites hieronder

mijnklas.nl

http://www.mijnklas.nl/homeuse/login

mijnklas.nl is het gezamenlijke initiatief van Noordhoff en AmbraSoft, waarmee u heel eenvoudig de online basisonderwijs-software van Noordhoff kunt gebruiken. Beheer gemakkelijk uw leerlinggegevens, zie alle resultaten in één oogopslag en stel het niveau van uw leerlingen in een handomdraai in!

AmbraSoft Thuis – mijnklas.nl

https://familiepakket.mijnklas.nl/

AmbraSoft Thuis. Inloggen vanuit huis. Inloggen. Bekijk de video Inloggen Typen.

mijnklas.nl

https://mijnklas.nl/Login

mijnklas.nl is het gezamenlijke initiatief van Noordhoff en AmbraSoft, waarmee u heel eenvoudig de online basisonderwijs-software van Noordhoff kunt gebruiken. Beheer gemakkelijk uw leerlinggegevens, zie alle resultaten in één oogopslag en stel het niveau van uw leerlingen in een handomdraai in!

AmbraSoft Thuis

https://familiepakket.mijnklas.nl/Login/HomeLogin

Onthoud mijn gegevens | Wachtwoord vergeten? Klik hier. Terug naar keuzemenu. Privacyverklaring | copyright Noordhoff and Ambrasoft | copyright Noordhoff and Ambrasoft

Ambrasoft – Leren wordt spelen

https://ambrasoft.nl/

Al meer dan 20 jaar worden kinderen spelenderwijs beter in rekenen en taal met Ambrasoft. Oefenen is leuk, vanaf de kleuters tot en met groep 8.

School-thuiskoppeling – Ambrasoft

https://ambrasoft.nl/thuis/school-thuiskoppeling/

Dan kan je kind thuis verder oefenen met de software van school, helemaal gratis! Als je een activeringscode van school hebt ontvangen, maak je heel eenvoudig een account aan voor je kind. Daarna kan hij/zij direct aan de slag met Ambrasoft. Activeer school-thuiskoppeling in 5 stappen.

Onderdelen van Ambrasoft – Ambrasoft

https://ambrasoft.nl/ambrasoft-school/onderdelen-van-ambrasoft/

Ambrasoft bevat oefenstof voor de groepen 1 t/m 8. Sommige modules zullen vooral in de lagere groepen gebruikt worden, terwijl andere modules juist weer geschikt zijn voor de hogere groepen. Daarom kun je zelf de vakgebieden en modules instellen die voor jouw leerlingen zinvol zijn. Voor jouw hele groep of …

Ambrasoft School – Ambrasoft

https://ambrasoft.nl/ambrasoft-school/

Ambrasoft is een veelzijdig online oefenpakket voor rekenen en taal, bedoeld om jou als leerkracht op elk moment van de dag te ondersteunen. Zo kun je het op de weektaak zetten, gebruiken als beloning, of inzetten om extra te oefenen bij het automatiseren.

Inloggen voor ouders – Ambrasoft

https://ambrasoft.nl/voor-ouders/

Op deze pagina kunnen ouders/verzorgers inloggen op onze producten. Klik hieronder op het product dat u wilt beheren. Kinderen kunnen inloggen via de knop in de hoofdnavigatie. Inloggen Rekenen & Taal Thuis. inloggen Typen met Julian Ras. Laatste nieuws. Nieuw thema toegevoegd bij Ambrasoft School Mijn Woordjes: Woonkamer

School – Ambrasoft

https://ambrasoft.nl/school/

Wij helpen je graag om zo eenvoudig mogelijk zo veel mogelijk rendement uit jouw Ambrasoft-product te halen. In het studiecentrum vind je diverse instructievideo’s en onder lesmateriaal kun je bijvoorbeeld woordpakketten vinden die u aan Ambrasoft School kunt toevoegen.